VERGELIJK DIVERSE SPECIALISTEN UIT UW REGIO

Bespaar tot 30% op de kosten!

Vergelijk gratis offertes van raam- en deurspecialisten uit uw omgeving en bespaar op de kosten! Vul vandaag nog het offerteformulier in.

Start gratis offerteaanvraag.

Door gratis en vrijblijvende offertes te vergelijken weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Bovendien is het kiezen van een goede specialist heel eenvoudig. Deze offertedienst is geheel zonder verplichtingen, dus u zit nergens aan vast.

Gratis ramen en deuren offertes vergelijken

Uw huidige ramen of deuren laten vervangen? Dat is verstandig, u verbetert de uitstraling van uw woning. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de isolatiewaarde en inbraakbeveiliging. Met nieuwe ramen en deuren vergroot u dus de waarde van uw woning.

Voorkom echter dat u teveel betaalt. Via onze dienst vergelijkt u gratis en vrijblijvend offertes van specialisten uit uw regio. De binnengekomen offertes vergelijkt u op basis van de prijzen en voorwaarden. Zit de perfecte aanbieder er niet tussen? Geen probleem, u zit nergens aan vast.

Voordelen nieuwe ramen

  • U verbetert het aanzicht van uw woning
  • Nieuw raamwerk verhoogt de isolatiewaarde en het wooncomfort
  • Besparing op uw energierekening

Voordelen nieuwe deuren

  • Het verhoogt de isolatiewaarde
  • Ze bieden bescherming tegen inbraak
  • Buitendeuren zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw gevel
review ramen plaatsenOnze nieuwe woning had oude, houten ramen. Ik wilde ze zo snel mogelijk laten vervangen door PVC. Ik kreeg 4 offertes toegestuurd en koos uiteindelijk voor een plaatser die direct aan de slag kon gaan.
A. Jacobs, Brussel
review ramen plaatsenNa een inbraak wilden wij onze buitendeuren vervangen. Uit de drie offertes kozen wij de vakman uit onze woonplaats, die de nieuwe voordeur al snel had geplaatst! Zeer content.
T. Wouters, Brussel
review plaatserIk was benieuwd naar de prijzen van aluminium ramen. Ik kreeg 4 offertes toegestuurd en was aangenaam verrast! De vakmannen hebben onze aluminium schuiframen inmiddels vakkundig geplaatst.
S. de Vries, De Pinte
review plaatserOnze houten deuren wilden wij laten vervangen door PVC. Doordat wij offertes hadden aangevraagd konden wij eenvoudig kiezen voor de vakman met de scherpste prijzen.
A. Dekker, De Pinte

Ramen: PVC, hout of aluminium?

Bent u op zoek naar nieuwe ramen voor uw woning? Dan heeft u de keuze uit een aantal materialen. Wij zien dat klanten steeds vaker kiezen voor PVC. PVC is een kunststof en heeft een hoge isolatiewaarde. Daarnaast is het verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, bijna onderhoudsvrij en is het tevens mogelijk om de uitstraling van hout na te bootsen. Woont u in een authentieke woning en wilt u deze stijl graag behouden? Dan is echt hout waarschijnlijk de beste keuze. Hout vereist iets meer onderhoud, maar is wel voordelig geprijsd. Bovendien kunt u de kleuren naderhand eenvoudig veranderen. Als u op zoek bent naar een unieke uitstraling, dan is aluminium een optie. Aluminium is enorm sterk en licht tegelijk, waardoor het uitermate geschikt is voor grote raampartijen of schuiframen.

Deuren: verbeterde veiligheid, isolatie & design

Het vervangen van binnendeuren heeft voornamelijk effect op de uitstraling binnenshuis. Dit heeft een grote invloed op uw woongenot. Buitendeuren hebben daarnaast nog andere functies. Zo is een buitendeur van grote invloed op de isolatiewaarde van uw woning. Door uw oude houten deuren te vervangen met bijvoorbeeld PVC of aluminium, vergroot u de isolatie. Dit heeft een positief effect op uw energierekening, waardoor u de nieuwe buitendeur uiteindelijk weer terugverdient. Als u kiest voor een PVC voordeur met driepuntssluiting, weet u zeker dat u goed beveiligd bent tegen inbraak. Met het plaatsen van nieuwe buitendeuren verbetert u dus de uitstraling van uw gevel, verhoogt u de isolatiewaarde en vergroot u de veiligheid. Dit alles heeft tevens een positief effect op de waarde van uw woning, wat zeker van pas komt als u het pand op termijn wilt gaan verkopen.

ramen offertes

Gratis offertes vergelijken!

Dankzij onze unieke werkwijze krijgt u inzicht in de prijzen van verschillende plaatsers uit uw regio. Zo kiest u eenvoudig de aanbieder die u de beste service tegen de scherpste prijzen kan bieden. Ervaring leert dat onze klanten door het vergelijken van offertes tot wel 30% op de totale kosten besparen! Bent u dus op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Of zoekt u een vakman voor het plaatsen van nieuwe PVC raamkozijnen? Bij ons bent u op het juiste adres. Door het formulier in te vullen krijgt u zo spoedig mogelijk tot wel 5 offertes toegestuurd. Vergelijk deze offertes op prijs en aanbod zodat u verzekerd bent van de scherpste prijzen!

Gratis offertes vergelijken