Ramen en deuren De Haan

Welke stijl past bij uw huis? PVC, houten of aluminium ramen en deuren?

Pvc

Pvc is onderhoudsarm, duurzaam en isoleert goed.

Meer informatie

Hout

Hout is relatief goedkoop in aanschaf en gaat lang mee.

Meer informatie

Aluminium

Aluminium is licht, onderhoudsvrij en sterk.

Meer informatie

Ramen en deuren De Haan

Wilt u nieuwe ramen en deuren laten plaatsen in uw woning in De Haan? Of is uw achterdeur aan vervanging toe? Dan bent u vast nieuwsgierig naar welke mogelijkheden er zijn en welke kosten die met zich meebrengen. Lees snel verder op deze pagina voor alle informatie over het plaatsen van ramen en deuren. Kies bijvoorbeeld voor de isolerende kwaliteiten van pvc, de warme uitstraling van hout of de strakke look van aluminium. Besparen op de kosten van een deur- en ramenspecialist?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt maximaal 6 offertes van vakspecialisten uit uw regio. Vergelijk de offertes en kies gemakkelijk een goedkope vakman die precies aan uw wensen voldoet. U bespaart tot wel 40% op de kosten van een ramenspecialist uit De Haan!

Op deze pagina leest u alles over PVC, hout en aluminium. Ook vindt u informatie over verschillende soorten ramen en deuren. Daarnaast vindt u informatie over merken.

pvc ramen en deuren

Pvc-ramen en deuren

Pvc-ramen en deuren zijn een aanwinst voor iedere woning in De Haan. De grootste voordelen van pvc zijn de weinige onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn en de hoge isolatiewaarde van het materiaal. Wilt u meer weten over de voordelen van pvc, de mogelijkheden en de kosten? Lees dan snel verder op deze pagina. Besparen op de kosten van PVC?

Start nu uw gratis offerteaanvraag! En vind een vakspecialist uit uw regio!

Voordelen van pvc

Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen in De Haan kiezen voor pvc-ramen en deuren. Wilt u profiteren van een optimale isolatiewaarde? Met pvc-ramen en deuren geniet u van de volgende voordelen:

 • Een lange levensduur van minstens 50 jaar
 • Eenvoudig te onderhouden
 • Geluiddempend
 • Een uitstekende isolatiewaarde
 • Verkrijgbaar in de stijl naar uw wens

Pvc-ramen De Haan

Het zal u niet verbazen dat pvc-ramen in De Haan steeds meer aan populariteit winnen. De goede isolatiekwaliteiten van het materiaal is vaak de voornaamste reden dat mensen kiezen voor kunststof. Niet alleen isoleren deze ramen thermisch, maar ook hebben ze geluidsisolerende kwaliteiten.

Daarnaast zijn deze ramen en deuren zeer onderhoudsarm. Verven is niet nodig. U hoeft niet meer te doen dan het pvc af en toe schoon te maken. Een spons en water is alles wat u nodig heeft. Bent u bang dat pvc-ramen niet bij uw woning passen? Pvc-ramen zijn in talrijke kleuren en stijlen verkrijgbaar, van klassiek tot modern.

Eigentijdse uitstraling met prima isolatie

Hoewel de meeste woningen in De Haan nog beschikken over houten ramen en deuren, kiezen steeds meer mensen ervoor om deze te vervangen door pvc. Met pvc kiest u de uitstraling die u wilt. Ga voor een strakke uitstraling of een houtlook die niet van echt te onderscheiden is. Zo profiteert u van de warme uitstraling van hout zonder daarbij in te hoeven leveren op de isolatiewaarde!

Hoe isoleert een pvc-raam Een pvc-raamprofiel isoleert op drie plekken:

 • Buitendichting houdt koude neerslag tegen.
 • De middendichting houdt wind en water tegen.
 • De binnendichting zorgt tevens voor een optimale geluidsisolatie.

pvc deuren De Haan

Pvc-deuren De Haan

Niet alleen voor ramen, maar ook voor deuren is pvc een uitstekende materiaalkeuze. Kunststof deuren zijn erg degelijk, maximaal isolerend en zeer gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn pvc-deuren inbraakwerend. Het materiaal is moeilijk te forceren, en bovendien zorgen de metalen raamprofielen aan de binnenkant ervoor dat inbrekers bijna niet binnen kunnen komen.

U vindt altijd een passende pvc-deur bij uw woning. Een ramenspecialist laat u graag zien welke mogelijkheden u heeft. Kies bijvoorbeeld voor een strakke look in een lichte kleur. Liever een authentieke uitstraling? Met een speciale structuurfolie krijgt u een houtlook die niet van echt te onderscheiden is!

Veiligheid van een buitendeur

Wilt u de veiligheid van uw woning in De Haan vergroten? Dan is pvc voor uw deur een uitstekende keuze. Pvc is namelijk erg sterk, en daarnaast hebben de meeste deuren speciaal veiligheidsbeslag. Dit beslag maakt de kans op inbraak een stuk kleiner! Ook zijn pvc-deur zeer brandveilig, omdat het kunststof moeilijk ontvlambaar is.

Wilt u uw buitendeur extra beveiligen?

Kies dan voor een driepuntsluiting. Deze deuren draait u op drie verschillende punten op slot, wat openbreken een stuk moeilijker maakt. Combineer voor nog meer veiligheid de driepuntsluiting met blokscharnieren, zodat de voordeur of achterdeur niet uit het kozijn getild kan worden.

Wat is de prijs van ramen en deuren van pvc?

De prijzen van pvc verschillen per situatie. Uiteraard zijn de totale kosten afhankelijk van de afmetingen van de ramen of deuren, maar er zijn nog meer factoren van invloed op de totaalprijs. Zo is het uurloon van de specialist uit De Haan tevens van belang. Gemiddeld wordt er in De Haan voor het plaatsen 50% van de totaalprijs gerekend. Dit uurtarief verschilt echter per vakman, daarom raden wij u aan meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken. Zo weet u zeker dat u niets te veel betaalt.

Een andere belangrijke factor is de functie van het raam of de deur. Zo zijn binnendeuren vele malen voordeliger dan buitendeuren en betaalt u voor een vast raam gemiddeld minder dan voor een schuifraam, en is een draai-kiepraam duurder dan een valraam. Voor vaste ramen van één vierkante meter betaalt u ongeveer €100,- tot €200,-, exclusief montagekosten en een gemiddeld schuifraam kost ongeveer €750,- tot €850,-. Voor binnendeuren ligt de prijs ongeveer tussen de €550,- tot €750,- en voor buitendeuren betaalt u gemiddeld €850,- tot €1.100,- inclusief plaatsen.

Pvc-ramen en deuren prijzen

Type Oppervlakte Gemiddelde prijzen* Opmerkingen
Vast raam 1,0m x 1,0m €100,- tot €200,- Excl. montage **
Draai-kiepraam 1,0m x 1,0m €150,- tot €250,- Excl. montage **
Valraam 0,5m x 0,5cm €50,- tot €100,- Excl. montage **
Schuifraam 1,5m x 1,0m €750,- tot €850,- Excl. montage **
Binnendeur 200cm x 90cm €550,- tot €750,- Incl. montage
Buitendeur 200cm x 90cm €850,- tot €1.100,- Incl. montage

* Let op: de prijzen van zijn inclusief btw en isolatieglas. Exacte prijs weten? Vraag gratis offertes aan.
** Voor het plaatsen van een pvc-raam wordt ongeveer €200,- per m² gerekend.

Isolatiewaarde van pvc

Eén van de grootste voordelen van pvc-ramen en deuren is de uitstekende isolatiewaarde. Kunststof ramen en deuren bevatten namelijk verschillende kamers die gevuld zijn met stilstaande lucht. Deze luchtkamers zorg voor de hoge isolatiewaarde. Wist u dat u tot wel €250,- per jaar bespaart op uw stookkosten, door u houten ramen te vervangen door pvc? U heeft uw investering dus binnen een paar jaar terugverdiend!

Wilt u zeker weten dat uw kunststof ramen optimaal isoleren? Dan is ook de keuze voor de beglazing belangrijk. Kies voor HR++ isolatieglas, maar twijfel ook niet om te vragen naar de mogelijkheden van HR+++ beglazing.

pvc ramen deuren De Haan

Onderhoud van pvc

Naast de uitstekende isolatie waarde van kunststof ramen en deuren is een ander groot voordeel dat pvc maar weinig onderhoud vereist. Waar u een houten voordeur en achterdeur goed moet onderhouden door het schilderwerk te herstellen en te vernieuwen, hoeft u pvc-ramen en deuren enkel af en toe te reinigen. Met een zachte doek en lauwwarm water verwijdert u eenvoudig alle soorten vervuiling. Wees voorzichtig met reinigingsmiddelen, omdat deze het kunststof dof kunnen maken.

Daarnaast is het verstandig om eens per jaar alle bewegende delen te smeren. Daarmee zorgt u ervoor dat de scharnieren soepen blijven bewegen.

Specialist inschakelen voor pvc-ramen of deuren?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van specialisten uit De Haan!

Gratis offertes vergelijken

houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren

Wilt u een authentieke uitstraling van uw ramen en deuren? Met hout maakt u dan een goede keuze. Hout wordt al vele eeuwen toegepast als materiaal voor kozijnen en het is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Wilt u meer weten over alle voordelen van hout, de benodigde onderhoudswerken en de kosten? Lees dan snel verder op deze pagina. Wilt u houten ramen en deuren in uw woning? Bespaar op de kosten door onze offerteservice!

Gratis offertes vergelijken. Vergelijk offertes, kies een vakspecialist die bij u past en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Voordelen van hout

Houten ramen en deuren staan in De Haan vooral bekend om hun warme en natuurlijke uitstraling. Vooral hardhouten profielen hebben ook een lange levensduur en zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden. Met houten ramen en deuren profiteert u van de volgende voordelen:

 • Een duurzaam materiaal
 • Milieuvriendelijk
 • Een natuurlijke en authentieke uitstraling
 • Snel een nieuw aanzien met een frisse verflaag
 • Kies voor hardhout of zachthout

houten ramen De Haan

Houten ramen De Haan

Laat u een nieuw huis bouwen in De Haan en wilt u graag een natuurlijke uitstraling van uw ramen? Met hout haalt u echt een luxeproduct in huis. De prijzen van raamkozijnen van hout liggen hoger dan die van kunststof profielen, maar lager dan de prijs van aluminium ramen. Hoewel hout regelmatig onderhouden moet worden, is dat ook een voordeel. U geeft uw ramen met een nieuwe kleur verf eenvoudig een nieuwe en frisse uitstraling.

Kiest u voor een hardhouten raam?

Dan weet u zeker dat u een duurzame keuze maakt. Een hardhouten raam heeft een compacte structuur waardoor het materiaal tegen alle weersomstandigheden bestand is. Bovendien hebben deze raamkozijnen een lange levensduur tot wel 75 jaar.

Diverse stijlen mogelijk bij houten ramen

Of u een moderne of een klassieke stijl voor uw ramen wilt, met hout is alles mogelijk. U heeft keuze uit de meest uiteenlopende stijlen. Kies voor ramen met stijlen voor een landelijke uitstraling of voor één groot raam voor een strakke aanblik. Bovendien heeft u met hout een ruime keuze uit allerlei kleuren.

Bent u de kleur van uw ramen zat?

Het voordeel van houten ramen en deuren is dat u ze gemakkelijk in een andere kleur verft. Bij kunststof is dat niet mogelijk. Met een nieuwe verflaag zien uw ramen er weer fris en als nieuw uit.

Houten deuren De Haan

Bent u op zoek naar houten buitendeuren die perfect bij uw woning passen? Of is uw voordeur of achterdeur aan vervanging toe? Met hout zijn alle stijlen mogelijk, van moderne tot klassieke buitendeuren. Een raam of meerdere kleine raampjes geven uw buitendeur een luxe uitstraling. Wilt u extra veiligheid? Laat dan uw houten deuren voorzien van een driepuntsluiting voor extra veiligheid.

U heeft bij het aanschaffen van nieuwe houten deuren keuze uit een breed scala van verschillende kleuren en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor een hoogglans afwerking of voor strakker zijdeglans. Bent u uitgekeken op de kleur van uw bestaande houten deur? Met een likje verf geeft u uw deuren gemakkelijk een nieuwe kleur!

houten buitendeuren De Haan

Houten buitendeuren op maat

Bij klassieke woningen in De Haan is een houten buitendeur praktisch onmisbaar! Bij de leveranciers uit ons netwerk heeft u de keuze uit verschillende stijlen buitendeuren, die voor u volledig op maat worden gemaakt. Meestal bestaan de deuren uit meranti of massief eikenhout. Juist doordat uw nieuwe deuren op maat gemaakt worden, heeft u een ruime keuze uit de verschillende stijlen. Wilt u graag een strakke, moderne voordeur of wilt u liever klassieke deuren met sierlijke lijsten? Een voordeur met glas, of wilt u iets meer privacy? Geef uw wensen door aan een leverancier uit De Haan en zij ontwerpen een buitendeur die volledig naar uw smaak is.

Houten binnendeuren op maat

Gaat u een oudere woning in De Haan renoveren? Of wilt u plafondhoge deuren in uw nieuwe woning vervangen? De kans is dan groot dat standaard binnendeuren niet in de raamkozijnen passen. Een binnendeur op maat laten maken is dan de oplossing. Vind u het lastig om zelf de juiste deurmaten te bepalen? Laat u dan adviseren door een deurenspecialist uit uw regio.

Wanneer u houten binnendeuren op maat laat maken, bepaalt u zelf hoe uw deuren er precies uit gaan zien. U kiest zelf de juiste kleur, het beslag en of u bijvoorbeeld raampjes in de deuren wilt.

Meranti ramen en deuren

Wanneer u houten ramen en deuren wilt, is het verstandig om te kiezen voor hardhout. Hardhout heeft een hoge dichtheid, waardoor het zeer bestendig is tegen allerlei weersomstandigheden. Daarnaast heeft hardhout een lange levensduur tussen de 40 en 75 jaar.

Welke soort hardhout?

Meranti is een van de meest bekende hardhoutsoorten in België. Meranti is van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bewerken. Dat maakt het hout geschikt voor ramen en deuren zowel binnen als buiten. De prijs? Reken op gemiddeld €350,- voor een meranti valraam.

Hardhouten ramen en deuren

Wilt u graag houten ramen en deuren voor uw woning in De Haan? Dan is het aan te raden om niet voor zachthout, maar voor duurder hardhout te kiezen. Vroeger werden oerbossen gekapt voor het hardhout, maar tegenwoordig is dat niet meer toegestaan. Nu worden bepaalde houtsoorten speciaal gekweekt voor raamkozijnen en andere producten. Met hardhouten ramen en deuren geniet u van de volgende voordelen:

 • Een niet te overtreffen natuurlijke uitstraling
 • Goede isolatiekwaliteiten en winddichting
 • Een lange levensduur tot wel 75 jaar

houten ramen prijzen De Haan

Wat zijn de prijzen van houten ramen en deuren?

Overweegt u het plaatsen van houten deuren of ramen? Dan bent u iets voordeliger uit dan wanneer u voor kunststof zou kiezen. Kiest u bovendien voor hardhouten ramen? Dan is de levensduur nagenoeg gelijk. Ook bij houten raamkozijnen geldt dat de prijs door diverse factoren beïnvloed wordt.

Zo gaat de onderstaande tabel bijvoorbeeld uit van isolatieglas. In sommige gevallen kiezen klanten echter voor triple beglazing, waardoor de prijs verder oploopt. Een andere grote invloed is de arbeidskosten. Doorgaans kost dit ongeveer 50% van de totale prijs, maar per leverancier kunnen hier tientallen euro’s verschil in zitten. Het is dus mogelijk om tot honderden euro’s op de totaalprijs te besparen door simpelweg de offertes van diverse aanbieders te vergelijken. Vraag nu kosteloos prijsopgaven aan!

Houten ramen en deuren prijzen

Type Oppervlakte Richtprijzen* Opmerkingen
Vast raam 1,0m x 1,0m €150,- tot €300,- Excl. montage **
Draai-kiepraam 1,0m x 1,0m €250,- tot €400,- Excl. montage **
Valraam 0,5m x 0,5cm €150,- tot €200,- Excl. montage **
Schuifraam 1,5m x 1,0m €750,- tot €950,- Excl. montage **
Binnendeur 200cm x 90cm €550,- tot €850,- Incl. montage/
excl. glas
Buitendeur 200cm x 90cm €900,- tot €1.200,- Incl. montage/
excl. glas

* Let op: de prijzen van zijn inclusief btw en isolatieglas. Exacte prijs weten? Vraag gratis offertes aan.
** Voor het plaatsen van een houten raam wordt ongeveer 50% van de aanschafkosten gerekend.

Houten ramen of deuren plaatsen in De Haan?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van specialisten uit De Haan!

Gratis offertes ontvangen
aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren

Vroeger werd aluminium vooral in industriële gebouwen toegepast, maar tegenwoordig is het metaal ook in woningen in De Haan populair. Met deze ramen geeft u uw woning een strak en elegant aanzien. Daarnaast trekt het metaal geen vuil en stof aan, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Lees verder voor meer informatie over aluminium ramen en deuren. Wilt u aluminium ramen en deuren in uw woning laten zetten? Bij ons vindt u gemakkelijk en snel een vakspeciliast die bij u past!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!. U ontvangt maximaal zes offertes van vakmannen uit uw regio. Vergelijk de prijzen en zo kunt u tot wel 40% besparen op de kosten!

Voordelen van aluminium

De meeste mensen in De Haan kiezen voor het metaal omdat het een zeer sterk materiaal is dat een grote belasting aankan. Dat maakt het mogelijk om grote ramen te maken, met zeer smalle profielen. Daarnaast is het metaal zeer onderhoudsarm. Met aluminium ramen en deuren profiteert u van de volgende voordelen:

 • Een sterk materiaal, waardoor dunne profielen mogelijk zijn
 • Duurzaam en 100% recyclebaar
 • Bijna onderhoudsvrij
 • Oneindige mogelijkheden qua stijl
 • Inbraakwerend materiaal, een veilige keuze

aluminium ramen De Haan

Aluminium ramen De Haan

Aluminium is een zeer sterk materiaal, waardoor het zeer geschikt is voor grote raampartijen. Metalen ramen en deuren staan daarom erg goed in moderne en elegante woningen. De prijs van het metaal is hoger dan die van hout of pvc, maar dat heeft u wel ramen of deuren die ontzettend lang meegaan en die uw woning goed isoleren.

Hoe isoleert aluminium?

Hoewel aluminium van zichzelf niet isoleert, doen metalen raamkozijnen dat wel. Verschillende luchtkamers in de profielen zorgen ervoor dat warmte en kou niet doorgegeven worden door het raamprofiel. De luchtkamers zorgen voor uitstekende isolatiewaarden.

Geen onderhoud, lange levensduur

Aluminium ramen en deuren staan naast hun elegante uitstraling ook bekend om hun zeer onderhoudsarme karakter. U kuist de profielen het beste wanneer u ook de beglazing poetst. Gebruik altijd een zachte doek en lauwwarm water. Pas op met schoonmaakmiddelen, deze kunnen het metaal beschadigen. Zit er een kras op een raam of deur? Een polish kan helpen dit probleem te verhelpen. Vergeet niet beweegbare delen jaarlijks te smeren.

Geniet lang van uw aluminium ramen!

Het is een zeer sterk materiaal en dat ziet u ook aan de lange levensduur. Zo gaat het metaal tussen 40 en 60 jaar mee.

aluminium deuren De Haan

Aluminium deuren De Haan

Aluminium staat bekend om zijn moderne uitstraling en robuuste eigenschappen. Het metaal is misschien niet het eerste materiaal waar u aan denkt voor binnen- en buitendeuren, maar het is zeker mogelijk. Vooral in deuren met glas is het metaal een zeer geschikte keuze. Zo sluiten de deuren perfect aan bij uw grote aluminium ramen.

Aluminium deuren op maat?

Passen standaard deuren niet in uw woning, of wilt u uw deuren geheel naar eigen smaak samenstellen? Uw voordeur is het visitekaartje van uw woning waar u uw creativiteit op los kunt laten. Een deurenspecialist vertelt u graag over de mogelijkheden en de kosten.

Aluminium biedt uitstekende isolatie

Veel mensen denken bij aluminium ramen en deuren nog aan de ouderwetse kozijnen die bij koud weer kletsnat waren of waar ’s winters zelfs ijsbloemen op zaten. Tegenwoordig is daar geen sprake meer van. De moderne ramen en deuren van het metaal isoleren juist uitstekend.

Hoe isoleren aluminium ramen en deuren?

Hoewel aluminium juist een goede geleider van kou en warmte is, wordt dit tegengehouden door verschillende luchtkamers in het metalen profiel. De binnenkant en de buitenkant van het profiel raken elkaar niet direct aan. Dat zorgt ervoor dat kou van buiten wordt tegengehouden en uw woning niet in komt.

Recent aangevraagde offertes

Houten ramen vervangen in Brugge
Nieuwe buitendeuren in Kortrijk
Twee pvc ramen in Oostende
Deur op maat in Roeselare
Schuifraam leveren Waregem
Nieuwe kozijnen plaatsen Ieper
Reparatie draai-kiep raam Menen
Reparatie draai-kiep raam Knokke-Heist
Houten veranda bouwen Wevelgem
Nieuw aluminium kozijn in Harelbeke

Kosten van aluminium ramen en deuren

Hieronder in de tabel staan de gemiddelde prijzen voor aluminium deuren en prijzen. Houd er rekening mee dat de genoemde prijzen richtprijzen zijn, en dat deze per leverancier kunnen verschillen. De totaalprijs wordt namelijk door diverse factoren beïnvloedt: de arbeidskosten, de materiaalkosten, de montagekosten en de sloopkosten. Ook de keuze voor het soort raam is een grote invloed op de prijs.

Een vast raam, een raamkozijn dat niet open kan, is de meest voordelige optie. Dit kost ongeveer €250,- tot €350,- per vierkante meter. Voor de arbeidskosten wordt in De Haan ongeveer 50% van de totaalprijs gerekend. Deze prijs verschilt echter per aanbieder, daarom loont het altijd om de prijzen van diverse specialisten met elkaar te vergelijken. Aarzel niet en vraag direct vrijblijvende offertes aan.

Aluminium ramen en deuren prijzen

Type Oppervlakte Prijzen* Opmerkingen
Vast raam 1,0m x 1,0m €150,- tot €300,- Excl. montage **
Draai-kiepraam 1,0m x 1,0m €450,- tot €550,- Excl. montage **
Valraam 0,5m x 0,5m €225,- tot €275,- Excl. montage **
Schuifraam 1,5m x 1,0m €1.150,- tot €1.350,- Excl. montage **
Binnendeur 200cm x 90cm €700,- tot €900,- Incl. montage/
excl. glas
Buitendeur 200cm x 90cm €1.150,- tot €1.350,- Incl. montage/
excl. glas

* Let op: de prijzen van zijn inclusief btw en isolatieglas. Exacte prijs weten? Vraag gratis offertes aan.
** Voor het plaatsen van een aluminium raam wordt ongeveer 50% van de aanschafkosten gerekend.

Overweegt u stijlvolle aluminium ramen of deuren?

Bespaar door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen van specialisten uit De Haan!

Gratis offertes ontvangen

Soorten ramen

Laat u nieuwe ramen en deuren plaatsen? Dat is een goed moment om na te denken over welke raamsoorten u graag wilt. Wilt u een vast raam, een schuifraam of liever een kiepraam of valraam? Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een draai-kiepraam. Lees verder om meer te weten te komen over verschillende soorten ramen.

Vast raam

Hoeft uw nieuwe raam niet geopend te worden? Dan is een vast raam een uitstekende keuze. Omdat vaste ramen de meest standaard raamtypes zijn, zijn het ook de ramen met de laagste prijs.
Vaste ramen worden voornamelijk op de benedenverdieping van woningen in [var1 geplaatst. Zo maken inbrekers minder kans om binnen te komen als u per ongeluk een raam open laat staan. Daarnaast komt een vast raam vaak voor in combinatie met bijvoorbeeld een schuifraam of een kiepraam.

draai-kiepraam De Haan

Draai-kiepraam

Een draai-kiepraam is een van de nieuwe raamsoorten. Als u niet kunt kiezen tussen een kiepraam of een raam dat opendraait, is een draai-kiepraam de keuze voor u.

Wilt u het raam openzetten om te ventileren? Met de kiepfunctie krijgt u frisse lucht in huis, zonder dat u zelf op de tocht zit. Met de draaifunctie opent u het raam compleet. Houd er wel rekening mee dat een draai-kiepraam naar binnen opent. Dat kan lastig zijn met planten in de vensterbank, maar is handig wanneer u het draai-kiepraam wilt combineren met zonnewering.

Valraam

Een valraam wordt ook wel een kiepraam genoemd en heeft zijn naam te danken aan de manier waarop het valraam of kiepraam geopend wordt. Bij een kiepraam of valraam zitten de scharnieren aan de onderkant. Het kiepraam opent door als het ware naar binnen te vallen.

Een valraam of kiepraam geeft een kleine opening waardoor het kiepraam in zeer geschikt is om bijvoorbeeld in uw badkamer geplaatst te worden. Het valraam of kiepraam laat u gerust de hele dag open staan, zonder dat iemand uw huis door het raam binnen kan komen.

Schuifraam

Met een schuifraam profiteert u van unieke voordelen. Een schuifraam kenmerkt zich door de manier waarop deze geopend wordt. Bij een schuifraam opent u het raam door deze open te schuiven. U kiest bij nieuwe ramen zelf voor om uw schuifraam horizontaal of verticaal te openen.

Het voordeel van een schuifraam is dat u bij het openen geen last heeft van obstakels, zoals gordijnen of spullen in de vensterbank. Het monteren van een schuifraam is zeer specialistisch werk dat u best overlaat aan een ramenspecialist uit De Haan.

ramen plaatsen De Haan

Ramen plaatsen De Haan

Wilt u ramen en deuren plaatsen in uw woning in De Haan? U laat het plaatsen dan best over aan een vakkundig plaatser uit uw regio. Dan bent u verzekerd van een goede plaatsing, en weet u zeker dat u optimaal profiteert van de isolerende eigenschappen van uw nieuwe ramen.

Welke stappen doorloopt een plaatser?

Een ramenspecialist start door alles goed op en na te meten. Daarna dekt de plaatser uw meubels binnen af zodat deze niet vuil worden of beschadigen. Laat u ramen en deuren vervangen? Dan verwijdert de plaatser eerst de oude profielen. Daarna volgt het plaatsen en monteren van de nieuwe ramen en deuren.

Welke deursoorten zijn er?

Wilt de deuren in uw woning vervangen? Of bent u op zoek naar mooie deuren voor uw nieuwbouwwoning? U heeft keuze uit verschillende soorten deuren, zowel voor binnendeuren als voor buitendeuren. Weet u het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur? Lees snel verder voor meer informatie over en de voor- en nadelen van verschillende soorten deuren.

Binnendeuren De Haan

Een renovatie is vaak een moment dat mensen in De Haan ervoor kiezen hun binnendeuren te vervangen. U heeft ruime keuze uit verschillende soorten binnendeuren:

 • Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn. Deze deuren laten vrijwel geen tocht door en zijn gemakkelijk te plaatsen.
 • Een stompe deur valt geheel in het kozijn. Plaatsen is lastig, omdat de deur precies recht moet hangen.
 • Glazen deuren passen goed in moderne woningen.
 • Met een schuifdeur kiest u voor een unieke binnendeur!

buitendeuren De Haan

Buitendeuren De Haan

Buitendeuren moeten aan strengere eisen voldoen dan binnendeuren. Buitendeuren, zoals uw voordeur en achterdeur, moeten beschikken over goede isolerende kwaliteiten om ’s winters de kou buiten te houden.

Denk ook aan de veiligheid!

Met een driepuntsluiting maakt u uw voordeur of achterdeur extra veilig. Met een driepuntsluiting draait u de buitendeur op drie verschillende punten op slot, waardoor openbreken een stuk moeilijk wordt. Nog meer beveiliging? Met blokscharnieren kan de achterdeur of voordeur niet uit het kozijn getild worden.

Buiten- of binnendeur vervangen

Gaat uw voordeur zwaar open en dicht? Of wil uw achterdeur niet meer volledig sluiten? Als uw deur niet meer goed werkt, is in sommige gevallen nog wel een reparatie nodig. Het vervangen van sluitwerk, afstellen van de deur of vervangen van kapotte onderdelen zijn reparaties die deurspecialisten uit De Haan regelmatig uitvoeren.

Is het beslag kapot?

Er zijn veel verschillende soorten en maten beslag, waardoor het lastig is om het juiste beslag te vinden wanneer dit vervangen moet worden. Ook wanneer bijvoorbeeld uw achterdeur zo beschadigd is dat herstellen niet meer kan, is het verstandig om uw volledige deur te laten vervangen. Wilt u uw ramen en deuren vervangen? Vraag een plaatser uit De Haan naar de mogelijkheden.

Deuren plaatsen De Haan

Wilt u uw voordeur, achterdeur of binnendeuren vervangen? Met een professionele plaatser hoeft u zelf niets te doen! De specialist komt eerst bij langs om de kozijnen op te meten. Daarna kiest u een standaarddeur, of laat u een deur op maat maken.

Hoe plaatst een deurenspecialist binnen- en buitendeuren?

De deurenspecialist vervangt ook direct de scharnieren. Oude scharnieren zorgen vaak voor speling, waardoor de deur niet netjes afgehangen kan worden. De plaatser monteert de scharnieren op de deur en in het kozijn. Daarna hangt hij de deur in de scharnieren. Daarbij zorgt hij ervoor dat de deur recht hangt, gemakkelijk geopend en gesloten kan worden en dat het slot goed werkt.

Goedkope plaatser uit De Haan gezocht?

Vergelijk offertes en bespaar tot wel 30% op de kostprijs!

Gratis offertes vergelijken

Merken ramen en deuren

Er zijn veel verschillende merken en soorten binnen- en buitendeuren, met ieder hun eigen expertises. Hieronder vindt u informatie over een aantal willekeurig merken. Daarnaast zijn er nog veel andere merken. Wilt u zeker weten dat u een goede keuze maakt bij het kopen van een deur? Vraag dan een deurenspecialist uit De Haan om deskundig advies!

Schüco ramen en deuren

Schüco geeft uw huis een individuele stijl, zowel bij renoveren als bij nieuwbouw. De fabrikant maakt ramen, voordeuren, schuifdeuren en veranda’s met veel verschillende mogelijkheden. Met een Schüco raamkozijn weet u zeker dat u energie bespaart door de goede isolerende kwaliteiten. Daarnaast is een deur van deze fabrikant erg veilig. Met Schüco maakt u uw woning in De Haan erg comfortabel!

Finstral ramen en deuren

Finstral is specialist in pvc en aluminium raamprofielen. Ook de combinatie van pvc en aluminium is mogelijk bij deze fabrikant. Finstral gebuikt moderne technieken om buitendeuren en ramen te maken die perfect bij de stijl van uw woning passen. Voor iedere behoefde heeft deze fabrikant passende mogelijkheden. Finstral combineert hoogwaardig design met innovatieve technologie voor een zo hoog mogelijk woongenot.

Rehau ramen

Wilt u pvc buitendeuren of raamsystemen, waarmee uw energieverlies minimaal is? Dan bent u bij Rehau aan het goede adres. De fabrikant maakt innovatieve raamsystemen die u geheel naar eigen wens samenstelt. Met de optionele pantserfolie laat u uw pvc-profielen er als hout uitzien. Liever een strakke look? Kies dan voor een vlak kozijnprofiel in vele verschillende kleuren.

Bruynzeel deuren

Bruynzeel is gespecialiseerd in het maken van binnendeuren. Elke deur van Bruynzeel is van de hoogste kwaliteit en heeft een eigen karakter. U kunt de binnendeuren daarnaast geheel naar eigen smaak aanpassen, want iedere deur is in talloze variaties te verkrijgen. Ook maatwerk is mogelijk. Glazen binnendeuren of paneeldeuren, het is bij Bruynzeel allemaal mogelijk.

Op welke keurmerken letten?

Wilt u goedkope ramen en deuren plaatsen in De Haan? Eén van de dingen waar u op let bij het vergelijken van offertes is de prijzen. Daarnaast is het ook verstandig om te kijken of de plaatser of uw raam een keurmerk heeft.

Voor houten ramen en deuren is er het FSC-keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, en dat er geen oerbos voor gekapt is. Kijk op fsc.be voor meer informatie.

De CE-markering laat ziet dat uw specialist en de producten voldoen aan de Europese regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en bescherming van het leefmilieu. Op belgium.be vindt u meer informatie over de CE-markering.

Overkoepelende renovatiepremie

Laat u nieuwe goedkope ramen en deuren plaatsen in uw woning in De Haan? Dan kunt u mogelijk gebruikmaken van de overkoepelende renovatiepremie van de Vlaamse overheid. Energiebesparende maatregelen, zoals het laten plaatsen of vervangen van isolerende ramen en deuren, worden met deze renovatiepremie gestimuleerd.

Deze premie geldt zowel voor huurwoningen als koopwoningen.

Wanneer u €2.500,- aan facturen kunt laten zien, en u in de afgelopen 10 jaar geen premie ontvangen hebt, komt u in aanmerking voor de renovatiepremie. De premie bedraagt 30% van de goedgekeurde facturen. Wilt u meer informatie over de renovatiepremie? Kijk op vlaanderen.be.

ramenspecialist De Haan

Waarom een deuren- en ramenspecialist uit De Haan inschakelen?

Een verkeerde plaatsing van buitendeuren of kozijnen kan zorgen voor beschadigingen en een verminderde isolatiewaarde. Met een vakman bent u verzekerd van een professionele plaatsing, zodat u optimaal geniet van uw nieuwe ramen en deuren. De voordelen van een vakman uit De Haan:

 • Krijg veel informatie en deskundig advies.
 • Een specialist zorgt voor vakkundig plaatsen van goedkope ramen en deuren.
 • Bespaar tot wel 30% op de kosten door offertes te vergelijken!

Gratis ramen en deuren offertes op maat vergelijken

Wilt u uw hardhouten ramen en deuren laten vervangen? Of is uw voordeur aan vervanging toe? Twijfelt u over de beste materiaalkeuze voor uw binnendeuren? Een deuren- en ramenspecialist uit De Haan is u graag van dienst met deskundig advies en snel en vakkundig plaatsen van goedkope ramen en deuren.

Kies de vakman die bij uw wensen aansluit!

Vraag via de offertepagina gratis en vrijblijvende offertes aan van specialisten uit uw regio. Vergelijk de offertes op basis van prijzen en aanbod en kies zo gemakkelijk de vakman die u de beste deal biedt! Door te vergelijken bespaart u tot wel 30% op de kosten!

Gratis offertes vergelijken!