Deurenspecialist nodig?

Gratis offertes vergelijken

Deuren

Bent u op zoek naar een nieuwe deur? Denkt u erover na om nieuwe aluminium, houten of PVC deuren te kopen? Of wilt u uw beschadigde binnendeuren en buitendeuren laten herstellen door een vakman? Op deze pagina leest u meer over de verschillende soorten deuren, de mogelijkheden en de prijzen. Daarnaast vertellen wij u meer over de materialen waaruit u een keuze kunt maken. Wilt u een nieuwe deur voor binnen of buiten kopen? Schakel dan een deurenspecialist in.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Vergelijk de offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten! Op deze manier heeft u altijd een geschikte deurspecialist en betaald u nooit teveel.

PVC deuren

PVC is een veelgebruikt materiaalsoort in de bouw. U bent vast wel bekend met PVC ramen, maar wist u dat deuren ook van PVC gemaakt worden? Een deur van PVC is zeer duurzaam, daar heeft u jaren plezier van. Daarnaast zijn de deuren zeer veilig en heel laag in onderhoud. Af en toe schoonmaken met een sopje is al genoeg. Kies bijvoorbeeld voor een strak en glad oppervlak. Of ga voor meer structuur met structuurfolie. Twijfelt u nog tussen houten deuren of PVC? Een deur van PVC met een houtlook en nerf is niet van echt hout te onderscheiden.

Voordelen PVC

PVC is een zeer veelzijdig materiaal en heeft een aantal voordelen. Deuren gemaakt van PVC zijn zeer veilig. U hoeft niet bang te zijn voor inbraak. Daarnaast is kunststof moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. PVC heeft een lange levensduur. Een deur van dit materiaal gaat gemiddeld 50 jaar mee. Daarnaast heeft het materiaal weinig onderhoud nodig en heeft het een goede isolatie. Ook op het gebied van geluid! De voordelen op een rij:

 • Veilig
 • Lange levensduur
 • Laag in onderhoud
 • Goede isolatie

Aluminium deuren

Aluminium deuren

Met een aluminium deur bent u zeker van stevigheid en een slank profiel. Zowel voor binnendeuren als voor buitendeuren is aluminium geschikt. Dit heeft te maken met de vormvaste eigenschappen van het materiaal en de bestendigheid tegen de weersinvloeden. Er zijn uiteenlopende stijlen en kleuren mogelijk voor een aluminium deur. Anders dan bij houten deuren hoeft u nauwelijks onderhoud te plegen aan het aluminium. Zowel binnendeuren als buitendeuren van aluminium zijn mogelijk. Het is ook erg mooi als u aluminium combineert met glaselementen. Aluminium is zeer sterk en hierdoor zijn slanke profielen mogelijk.

Voordelen aluminium

Aluminium biedt een aantal voordelen. Zo is het zeer brandveilig en er komen geen schadelijke stoffen vrij bij een brand. De inbraakbeveiliging is ook prima in orde. U verwacht misschien niet dat er allerlei kleuren en stijlen mogelijk zijn met aluminium, maar dit is zeker mogelijk. Kies ook de stijl die het beste bij u past. De voordelen van aluminium op een rij:

 • Brandveilig
 • Duurzaam en vormvast
 • Vele kleuren en stijlen
 • Onderhoudsvrij

Houten deuren

Houten deuren

Hout is zeer populair en wordt gebruikt voor deuren binnen en buiten. Welke stijl uw huis ook heeft, er is altijd een houten deur die bij uw design past. Van klassiek tot modern, alles is mogelijk. Denk hierbij aan een landelijke uitstraling of ga voor een modern uiterlijk met glaselementen. Laat uw houten deur van hardhout of eiken maken voor de beste kwaliteit en langste levensduur. Het is eenvoudig om houten oppervlaktes te verven in de gewenste kleur, maar het is ook mogelijk om het natuurlijke karakter te behouden. Kies er dan voor om het hout te lakken.

Voordelen hout

Vindt u de natuurlijke uitstraling en de structuur van hout ook zo mooi? Dat is één van de grootste voordelen van hout. Een ander voordeel van hout is de uitstekende isolatie die het van nature al heeft. Hout is gemakkelijk over te verven in een andere kleur. Daarnaast is het materiaal redelijk eenvoudig te repareren bij beschadigingen. De voordelen van een houten deur:

 • Inbraakveilig
 • Eenvoudig te herstellen
 • Uitstekende isolatie
 • Warme uitstraling

Wilt u een deur van hout, PVC of aluminium laten plaatsen?

Ontvang gratis offertes en laat het plaatsen over aan een specialist!

Gratis offertes vergelijken

Prijzen

Wilt u een nieuwe deur en omlijsting plaatsen? De prijzen voor binnendeuren of buitendeuren worden beïnvloed door een aantal zaken. Het materiaal en het type deur zijn voornamelijk van invloed op de prijs. Voor een PVC binnendeur met een standaardmaat van 2.000 bij 900 mm moet u rekening houden met een prijs tussen de €550,- en de €750,-. Een buitendeur van hetzelfde materiaal is duurder, de prijs ligt dan tussen de €850,- en de €1.100,-. Deze prijs is inclusief de montage en de btw. Wilt u glas toevoegen aan uw deur? Houdt dan rekening met extra kosten. Ontvang een aantal gratis offertes om meer inzicht te krijgen in de prijs.

Prijzen deuren

Type deur Maten Prijzen, incl. levering, plaatsing, btw en isolatieglas*
PVC binnendeur 2.000 x 900 mm €550,- tot €750,-
Houten binnendeur 2.000 x 900 mm €550,- tot €850,-
Aluminium binnendeur 2.000 x 900 mm €700,- tot €900,-
PVC buitendeur 2.000 x 900 mm €850,- tot €1.100,-
Houten buitendeur 2.000 x 900 mm €900,- tot €1.200,-
Aluminium buitendeur 2.000 x 900 mm €1.150,- tot €1.350,-

*Let op: dit zijn de gemiddelde prijzen, inclusief levering, plaatsing, btw én isolatieglas. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Binnendeuren of buitendeuren?

Laat een specialist het vervangen of monteren van uw binnendeuren en buitendeuren verzorgen. Er zijn verschillende opties mogelijk. Voor buitendeuren zoals de achterdeur is de veiligheid en inbraakbeveiliging uiteraard van groot belang. Zowel houten, aluminium als buitendeuren van PVC zijn uitermate veilig. De voordeur is de blikvanger van uw huis. Ga voor een uniek design of hoogglans om het op laten vallen. Nostalgisch, klassiek, tijdloos of strak en modern. Bij een specialist is het mogelijk om verschillende stijlen binnendeuren kopen. Laat u adviseren en kies het type en de stijl die het beste bij uw interieur past!

Deur met of zonder glas?

Wilt u meer licht in uw hal? Laat dan een voordeur plaatsen met een boven- of zijraam. Het raam zorgt voor een natuurlijke lichtinval in uw woning. Aluminium past goed in een moderne of klassieke woning. Aluminium met beglazing wordt veel gebruikt als tussenwand in een woning. Omdat het materiaal erg sterk is, zijn slanke deurprofielen een optie. Voor een unieke uitstraling kunt u decoratief glaselementen laten monteren. Denk hierbij aan melkglas, glas-in-lood of figuurglas. Wilt u de beveiliging verhogen? Kies dan voor veiligheidsglas. Houd altijd rekening met de isolatiewaarde en de isolatie van het geluid van de beglazing dat u in uw deur laat plaatsen.

Deuren zonder omlijsting

Deuren zonder zichtbare omlijstingen hebben een heel strak uiterlijk. Het plaatsen van een deur met onzichtbare omlijsting is niet eenvoudig en vereist veel ervaring. Laat de montage daarom over aan een erkende vakman. Een deur die verkeerd geplaatst is en scheef gaat hangen beschadigt de constructie en de lijst. De omlijsting van de deur wordt in de ruwbouw geplaatst. Het is daarom verstandig om de lijsten te monteren tijdens renovatiewerken of bezettingswerken. Ga bijvoorbeeld voor kunststof, aluminium met glas of een ander type binnendeur. Voor deuren zonder omlijsting is het belangrijk dat de muurdikte minimaal 80 mm dik is.

Dubbele deuren

Dubbele deuren

Dubbele deuren bieden veel ruimte en hebben een chique uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor een dubbele voordeur. Combineer hout, aluminium of PVC met melkglas voor een uniek uiterlijk. Dubbele toegangsdeuren zijn ook erg mooi als toegang naar de woonkamer, een extra kamer of keuken. Scherm uw eetkamer af van de keuken met een glazen wand met profielen van aluminium. Door de dubbele toegangsdeuren te openen en te sluiten creëert u snel een aparte ruimte. Dubbele openslaande deuren worden ook veel gebruikt om een brede toegang tot de tuin te creëren. PVC, hout en aluminium zijn allemaal geschikte materiaalsoorten.

Paneeldeuren

Vaak wordt er gedacht dat paneeldeuren alleen passen in een woning of pand met een klassieke uitstraling. De deuren zijn echter ook erg mooi in een moderne look. Ze zijn opgebouwd uit verschillende panelen. De meeste paneeldeuren zijn gesloten, maar een raam binnen in het paneel is ook een mogelijkheid. Ga dan bijvoorbeeld voor glas-in-lood voor decoratie of melkglas voor meer privacy. U heeft de keuze uit verschillende soorten stijlen. Denk hierbij aan verticale en horizontale panelen of combinaties. Wilt u een uniek ontwerp? Laat ze dan op maat maken door een vakman.

Stompe deur of opdekdeur?

Weet u precies het verschil tussen een stompe deur of een opdekdeur? U heeft bij het kopen van binnendeuren de keuze uit deze twee types. Een stompe deur valt in het kozijn. Wanneer de deur is gesloten is de zijkant van de deur niet meer zichtbaar. Een opdekdeur valt maar voor een gedeelte weg in het raamprofiel. Met een opdekdeur heeft u minder last van vocht en de montage is gemakkelijker dan een stompe deur. De montage van een stompe deur is van groot belang. Bij een scheve plaatsing past de deur niet goed in het frame en dit verslechtert het gebruiksgemak. Buitendeuren zijn altijd stompe deuren. Dit heeft te maken met de veiligheid. Het is gemakkelijker om opdekdeuren te forceren en daarom worden ze niet gebruikt voor uw voordeur of andere buitendeuren.

Deuren op maat

Een deur is niet alleen functioneel, maar heeft ook een decoratieve functie. Ga voor een stijl die precies past bij de uitstraling van uw huis. Laat uw toegangsdeuren op maat maken door een vakman om de uitstraling van uw huis te versterken. Door te kiezen voor een deur op maat bepaalt u zelf de stijl, de afmetingen en de kleur. Bij afwijkende afmetingen is het niet altijd mogelijk om een standaarddeur te plaatsen. Ga dan voor binnendeuren of buitendeuren op maat, zodat u zeker weet dat alles goed past. Met op maat gemaakte deuren is inkorten meestal niet nodig.

Benieuwd naar de prijzen van nieuwe deuren?

Vraag offertes aan en krijg inzicht in de kosten. Vergelijk en bespaar!

Gratis offertes ontvangen

Deuren plaatsen, wat doet de specialist?

De specialist voorziet u van deskundig advies. Daarnaast verzorgt een specialist de plaatsing van de deuren. Ook het inkorten van een eiken achterdeur is geen probleem. Laat u uw oude deuren vervangen? Laat ze dan meteen afvoeren door een vakman. U blijft niet met de troep zitten en alles wordt voor u geregeld. Zitten er beschadigingen in de omlijsting of de panelen? Laat ze dan herstellen door een vakman. Door juist herstelwerk verlengt u de levensduur. Laat uw deur monteren en afhangen door een specialist voor het beste resultaat.

Deuren kopen, waar op letten?

U moet op een aantal dingen letten bij het aanschaffen van nieuwe deuren. Laat u adviseren door een specialist om de juiste keuze te maken voor uw deur. Bedenk van tevoren goed welk materiaal u wilt gebruiken voor uw deuren. Wilt u bijvoorbeeld een houten voordeur of binnendeuren van PVC? Let daarnaast op het Certificaat Inbraak Veilig. Dit keurmerk wordt afgegeven aan producten die voldoende scoren in zware tests op het gebied van inbraakbeveiliging. Met een deur met het Certificaat Inbraak Veilig bent u verzekert van een veilige deur die inbraak voorkomt.

Deuren én ramen

Plaats niet alleen nieuwe deuren, maar ook ramen. Zorg voor uniformiteit in de stijl van de ramen en de deuren. Dit draagt bij aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Ramen en deuren worden gemaakt van aluminium, staal, hout of PVC. Laat bijvoorbeeld pvc ramen plaatsen en pvc deuren in dezelfde kleur. Of pas de kleur van de omlijsting aan op de oude houten kozijnen.

Voordelen inschakelen deurenspecialist

Het is verstandig om uw deuren te laten monteren door een deurenspecialist. U bent verzekerd van een goede plaatsing van uw deur met een specialist. Een vakman heeft de juiste kennis en ervaring om het plaatsen probleemloos te laten verlopen. Daarnaast zorgt een vakman voor een snelle plaatsing. U geniet snel van uw nieuwe binnendeuren of buitendeuren. Een ander voordeel van het inschakelen van een deurenspecialist is dat u zelf geen materialen hoeft aan te schaffen. Ga ook voor de beste kwaliteit en huur een specialist in! De voordelen op een rij:

 • Waardevol advies
 • Snelle plaatsing
 • Ervaring en juiste vakkennis
 • Probleemloze montage

deuren prijzen

Besparen? Gratis offertes vergelijken

Bent u overtuigd en wilt u nieuwe deuren laten plaatsen in uw woning? Of wilt u een op maat gemaakte deur? Bespaar dan op de kosten door offertes te vergelijken. Wij zijn een netwerk van specialisten uit uw regio. De specialisten staan voor u klaar voor een deur van PVC, aluminium of hout. Het plaatsen van binnendeuren, buitendeuren en paneeldeuren is geen probleem. Vraag gemakkelijk en gratis offertes aan via de offertepagina. Deze service is geheel vrijblijvend. Vergelijk de ontvangen offertes en bespaar op de kosten. Ga ook voor de beste deal!

Gratis offertes vergelijken!