ramen leads kopen

Ramen en deuren leads kopen

Als expert in ramen en deuren is het vinden van klanten een klus waar u waarschijnlijk onnodig veel tijd aan besteedt. Minder tijd en geld besteden aan marketing en toch uw omzet verhogen?

Probeer het kopen van ramen en deuren leads!

Wij genereren kwalitatieve leads voor uw branche: zo is het werven van nieuwe klanten gemakkelijk én goedkoop. Door uw acquisitie aan ons uit te besteden houdt u zelf meer tijd over voor de rest van uw werkzaamheden. Onze service kunt u gratis uitproberen: neem snel contact op voor meer informatie!

Wat zijn leads?

Wat is een lead? Een lead is een offerteaanvraag van een potentiële klant. Deze leads zijn belangrijk, omdat u hiermee eenvoudig nieuwe klanten kunt werven en uw omzet kan verhogen. Als u besluit om leads bij ons te kopen, dan krijgt u deze offerteaanvragen doorgestuurd. Het enige wat u nog hoeft te doen om klanten te werven, is een offerte sturen!

Nieuwe klanten werven, wat zijn de opties?

Om nieuwe klanten te vinden zijn er verschillende dingen die u kunt doen. Vertrouwen op mond tot mondreclame, of juist investeren in dure en risicovolle marketingcampagnes. Het inkopen van ramen of deuren leads is juist zonder risico en heel goedkoop! Bovendien hoeft u hier nauwelijks tijd aan te besteden, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw andere werkzaamheden.

Er zijn twee opties:

 • Leads op basis van vergelijken: de klant ontvangt nog 4 andere offertes en kan zo zelf kiezen welk bedrijf hij of zij wil inschakelen.
 • Leads op exclusieve basis: u bent de enige die de lead ontvangt en zo is er geen concurrentie meer!

Wat is leadgeneratie?

Bekijk in deze video hoe het kopen van leads werkt.

Wat zijn de voordelen van leads kopen?

Het kopen van leads heeft een aantal hele grote voordelen:

 • U betaalt een vaste prijs per lead. Geen leads ontvangen? Dan betaalt u ook niks!
 • Het is geen abonnement en u betaalt geen instapkosten. U kunt op elk moment beginnen of stoppen met het kopen van deuren of ramen leads.
 • U berekent eenvoudig uw eigen rendement. Het kopen van leads is dus zonder risico!
 • Ook leads op exclusieve basis mogelijk!
 • U kiest zelf welke leads u wilt ontvangen.
 • Er is altijd de mogelijkheid een verkeerde lead te reclameren.

Ramen en deuren leads kopen: zo werkt het

Overweegt u het kopen van leads en bent u nieuwsgierig hoe leadgeneratie ongeveer werkt? Hieronder omschrijven we het stappenplan.

 • Stap 1: doordat we dagelijks werken aan onze websites, worden deze goed gevonden bij zoekmachines zoals Google.
 • Stap 2: een potentiële klant vindt onze website, en dient een vrijblijvende offerteaanvraag in.
 • Stap 3: het servicecenter checkt de aanvraag op volledigheid en kwaliteit, en stuurt deze door naar u.
 • Stap 4: u reageert met een aantrekkelijk geprijsde offerte en haalt de klant zo binnen!

Nieuwe klanten werven?

Ontvang gratis en vrijblijvend 5 hoogwaardige leads!

Bedrijf aanmelden

Altijd verzekerd van kwaliteit!

Een voordeel van ons eigen service center, is dat elke lead die binnenkomt gecontroleerd wordt. Onze medewerkers checken de volledigheid, of alle informatie klopt én kijken naar de kwaliteit. Op basis van die controle, sturen ze de leads door naar het meest geschikte bedrijf.

Dankzij deze extra tussenstap, is het ook mogelijk om leads te filteren: zo kunt u zelf kiezen welke leads u wilt ontvangen!

Deuren leads

Richt u zich juist niet op ramen, maar vooral op deurkozijnen? Wij krijgen regelmatig deuren leads binnen met betrekking op het plaatsen of vervangen van binnen- of buitendeuren. Sommige klanten zijn geïnteresseerd in een mooie tuindeur, openslaande deuren of een schuifpui.

Ramen leads

De ramen leads hebben betrekking op het plaatsen en vervangen van ramen. Ramen leads komen regelmatig binnen en hebben betrekking tot verschillende materialen: van kunststof tot hout en metaal, alles is mogelijk. Wilt u deze klanten helpen met het plaatsen, vervangen, of onderhouden van hun ramen? Begin dan snel met het kopen van onze ramen leads!

deuren leads kopen

Ontvang de eerste 5 leads gratis!

Bent u inmiddels overtuigd, en wilt u ook meer omzet dankzij onze leadgeneratie? U houdt meer tijd over voor andere werkzaamheden en loopt bovendien geen risico meer met dure advertenties! De eerste 5 leads ontvangt u gratis!

Probeer het gratis en vrijblijvend.

Zo checkt u eenvoudig of het kopen van leads bij u en uw bedrijf past. U zit niet aan een duur abonnement vast en u betaalt ook geen hoge instapkosten. U kunt dus op elk gegeven moment weer stoppen met het kopen van leads!

Bedrijf aanmelden

"*" indicates required fields

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*